Trouwringen

De ring staat voor eeuwige trouw, omdat het een gouden ring is zonder begin of einde. De ring wordt om de ringvinger geplaatst, men dacht vroeger dat de ader die door deze vinger loopt in direct verband stond met het hart. Het is het meest gebruikelijk dat mensen hun trouwring aan hun rechterhand dragen, volgens oude tradities dragen protestanten hun trouwring aan hun rechter hand en Katholieken aan hun linkerhand.

verliefd

wanneer je de liefde hebt,kun je bergen verzetten. de liefde door God geleerd, is het hart van Zijn goede wetten.maak deze liefde tot een monument in jullie leven laat het in je hart zijn opgeschreven. Het is de gevende liefde die alles mogelijk maakt deze liefde zal er voor zorgen dat je elkaar altijd weer verdraagt.

verloofd

Liefde dat is samengaan; twee mensen hand in hand. Liefde dat is even stilstaan op een leeg verlaten strand. Liefde dat is aandacht voor die geen waar je van houdt. Als je liefste naar je lacht heb je ’t van binnen niet meer koud. Liefde dat is groeien steeds dichter naar elkaar. Liefde mag steeds blijven bloeien als een bloem, het hele jaar.

getrouwd

De ringen van trouw op deze huwelijksdag als symboliek gegeven zijn als de jaarringen van jullie levensboom geworteld in Gods liefde met elkaar verweven.
Zolang de trouw door liefde wordt gevoed is jullie levensboom gezond en groeit hij goed. De ringen van Gods trouw, die jullie jaarringen omgeven vormen draagkracht voor de mooiste vruchten van het huwelijksleven

Wij hebben in onze winkel diverse trouwringen. 

 

 

van Vincent van Hees

van Cardillac

van Wagebundt

van Giloy

 

 

 

Trouwringen uit eigen atelier:

Twee ringen, symbolen van oneindigheid schuiven om twee sterfelijke vingers in vrijwillige verbondenheid.

Get in touch