The Blog


Reacties van klanten

Hier kunt u uw reactie achterlaten

 

Comments ( 8 )
 • Fleur says:

  Leuke winkel, gezellig en goede service. ook mooie sieraden in de etalages.

 • Annelies says:

  Ferry heeft voor ons prachtige trouwringen ontworpen! er is eigenlijk niets wat hij niet kan; echt vakmanschap!! Veel oog voor detail en hele eerlijke tarieven. Mocht je op zoek zijn naar een goudsmid dan zou ik zeggen; “zoek niet meer verder, je hebt hem gevonden!”

 • Niekie Lauda says:

  Mooi en de prijzen vallen erg mee, zou er zeker een keer gaan kijken, jammer dat de zegelring van mijn vader zoek is anders had ik hem hier gebracht voor een herinnering

 • Johan says:

  Bedankt voor onze mooie ringen, zijn er erg blij mee

 • Martine says:

  Bedankt Ferry voor het maken van de prachtige ring.. ik ben er erg blij mee.. 2x als ik de winkel uit liep was ik in tranen.. de 1e x bij het achterlaten van … en de 2e x met het verlaten van maar met de ring! Ik vind hem erg bijzonder. nogmaals bedankt

 • Maaike says:

  De ring is geweldig, precies zoals ik hem wilde. dank je wel.

 • Cor says:

  de Geloof- Hoop en Liefde hanger ziet er prachtig uit. erg bedankt!

 • admin says:

  This is my comment

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optionally add an image (JPEG only)