Goudsmederij

Op zoek naar een gespecialiseerde goudsmederij? Edelsmederij Ferry van Hoorn ontwerpt en smeedt de mooiste en uniekste sieraden uit goud.

Op zoek naar een gespecialiseerde goudsmederij? Edelsmederij Ferry van Hoorn ontwerpt en vervaardigt de mooiste sieraden uit onder meer goud, zilver en platina. In het atelier worden ambacht en moderne techniek op een creatieve manier in elkaar verweven, om zo unieke sieraden te creëren.

Goudsmederij voor al uw persoonlijke sieraden
Ferry van Hoorn is al vele jaren werkzaam als goudsmid en richt zich hierbij vooral op het creëren van sieraden met een boodschap. Zo wordt elk sieraad helemaal naar wens van de klant ontworpen en vervaardigd, zodat het een groot persoonlijke tintje krijgt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Armbanden;
  • Hangers/colliers;
  • Ringen;
  • Oorknoppen;
  • Mokume gane;
  • Trouwringen.

Ferry van Hoorn biedt hierbij een groot aantal mogelijkheden, ook op het gebied van gravering. Om een zo’n uniek en persoonlijk mogelijk sieraad te ontwikkelen, is het belangrijk dat u uw persoonlijke wensen zo goed mogelijk weergeeft. Ferry van Hoorn neemt dan ook graag alle tijd om met u verschillende ontwerpen op papier te zetten en vervolgens te ontwikkelen met behulp van een 3D-printer. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, wordt het sieraad gesmeed.

Contact
Wilt u de meer weten over de mogelijkheden? Bel dan eens naar 0318-843447 of vul het contactformulier op de website in. Ferry van Hoorn geeft u graag geheel vrijblijvend meer informatie over hoe uw wensen vertaald kunnen worden naar een sieraad. Woonachtig in omgeving Apeldoorn, Amersfoort of Barneveld? Bezoek dan ook eens het atelier in Lunteren! In de online galerij kunt u alvast inspiratie opdoen!

stuur een berichtje

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u een goed en duidelijk antwoord terug kunnen geven.

Meer informatie kun u hier vinden:
Gedenksieraden vingerafdruk - Ambachtelijke goudsmid - Trouwringen vermaken - Sieraden met een boodschap - Goudsmid Lunteren

Twee ringen, symbolen van oneindigheid schuiven om twee sterfelijke vingers in vrijwillige verbondenheid.

Get in touch